Bocconcini

Bereiding

  1. Snijd de kalkoenfilet in fijne sneetjes zoals je doet voor een blinde vink.
  2. Leg op het sneetje kalkoenfilet: een sneetje Parmaham, een sneetje Mozzarella en enkele zongedroogde tomaatjes.
  3. Strooi er een beetje cajunkruiden op.
  4. Vouw 1/3 dicht, vouw daarna aan de andere kant 1/3 dicht en steek er een cocktailprikker doorheen.
  5. Strijk vervolgens de bovenzijde in met de Marinox Capri van Raps.
  6. Presenteer op een onderleggertje.
  7. Garneer met een schijfje tomaat en een takje verse basilicum.

Tip voor de klant: zeer zachtjes bakken in de pan.

Dit recept komt van: kantoor

Ingredienten

  • kalkoenfilet
  • parmaham
  • mozzarella in blok
  • zongedroogde tomaten
  • cajunkruiden (Verstegen)
  • Marinox Capri (Raps)