Suprême van parelhoen/ stroganoff

Bereiding

  1. Kruid de suprême met Chermoula en strijk in met de World Grill Basic Seasalt & Lampong Pepper.
  2. Gaar in de oven op 180 graden voor 25 min.
  3. Presenteer met de saus en werk af met paprikasnippers, erwtjes en champignons.

Extra’s
Ter afwerking kan je voor extra groentenboost nog afwerken met geblancheerde savooi, boerenkool of  spinazie.

 

VARIANT
Vervang de World Grill Basic Seasalt & Lampong Pepper en de kruiden door de Verstegen World Grill Chicken Classic

Dit recept komt van: firma Verstegen

Ingredienten

  • Recept voor 20 porties
  • ingrédienten:
  • 20 stuks suprême van parelhoen
  • ½ kg paprika snippers
  • 2.7 l  Verstegen Stroganoffsaus
  • Verstegen Chermoula PURE of  Verstegen Specerijenmix voor Saté PURE
  • Verstegen World Grill Basic Seasalt & Lampong Pepper PURE
  • 1 kg champignons gebakken
  • ½ kg erwtjes diepvries