Conchiglioni finesse

Bereiding

  • Kook de conchiglioni in kokend water met zout beetgaar (+/- 13 min).
  • Spoel de pasta af onder koud stromend water en laat dit uitlekken.
  • Meng het gehakt met de groenten en de KNOFLOOKPEPER SVS.
  • Meng vervolgens de VEKA STABIEL goed door.
  • Vul de conchiglioni met het gehakt.
  • Doe de KEURSLAGERS TOMATENSAUS FINESSE in een ovenschaal en vul deze op met de gevulde conchiglioni.
  • Bedek de conchiglioni met nog wat KEURSLAGERS TOMATENSAUS FINESSE en parmezaanschilfers.
  • Gaar de gevulde conchiglioni in de oven gedurende 30 minuten op 160 °C.

Dit recept komt van: firma Raps

Ingredienten

  • 25 a 30 stuks      Ongekookte Conchiglioni
  • 2000 g                 KEURSLAGERS TOMATENSAUS FINESSE (1090374)
  • 1000 g                 gekruid kalfsgehakt
  • 150 g                   paprikamix in brunoise gesneden
  • 20 g                      VEKA STABIL (1701293)
  • 8 g                        KNOFLOOKPEPER SVS (1000545)