EK-BURGER

Bereiding

  • Meng het gehakt, de rundsnijlingen en de beefburgermix. Voeg daar de fijne bacon, tomatare en ajuin aan toe. Maak van de basisdeeg een bolletje van 130 g. Leg eer een voetbalhostie op bovenaan en onderaan een rond cellofaantje. Druk af in ronde vorm. Paneer 1 kant met en 1 kant met geel. Leg op een zwart papiertje: zo bekom je de Belgische driekleur.
  • Menusuggestie: 
  • Allergenen: bevat: ei, glutamaat (E620 – E625), gluten, koriander, peulvruchten, rogge, selderij, soja, tarwe, varkensvlees

Dit recept komt van: kantoor

Allergenen

Gluten Selder Eieren Soja

Ingredienten

  • 500 g gekruid gehakt
  • 500 g rundsnijlingen gemalen
  • 10 g beefburgermix (Verstegen)
  • 100 g Gebakken ui (Raps)
  • 100 g gebakken bacon in blokjes
  • 100 g Tomatare (Vagro)