Kipcarpacio

Bereiding

  • Snijd het kippewit in heel fijne sneetjes.
  • Leg de sneetjes kippewit in roosjes op een toonbankschaaltje.
  • Snijd de zongedroogde tomaatjes heel fijn en leg op de roosjes.
  • Strooi de pijnboompitten en de parmezaanschilfers over de roosjes.
  • Meng de olijfolie met het limoensap en de mosterd.
  • Spuit de olie lichtjes over het geheel van roosjes, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en parmezaanschilfers

Afwerking

  • Garneer af met enkele grote kappertjes en bestrooi met wat grof zeezout en versgemalen zwarte peper.

Dit recept komt van: keurslager

Ingredienten

  • kippenwit
  • 250 g olijfolie
  • Sap van 4 limoenen
  • 1 koffielepel mosterd
  • Geroosterde pijnboompitten
  • Parmezaanschilfers
  • Zongedroogde tomaatjes
  • Grote kappertjes
  • Peper en zout