Lasagne

Bereiding

  • Melk opkoken
  • Roux oplossen en van het vuur nemen
  • Beemsterkaas ondermengen en op smaak brengen met pezo
  • Gehakt los bakken
  • Sausen toevoegen en opkoken met zetmeel

Lasagne:

Lasagne opbouwen in gastro schaal

Beginnen met onderaan:

Vloeibare boter

Lasagnebladen (niet gekookt)

Kaassaus

Tomatensaus

Sneden gekookte ham

Lasagnebladen (niet gekookt)

Kaassaus

Lasagnebladen (niet gekookt)

Tomatensaus

Lasagnebladen (niet gekookt)

Gekookte ham

Kaassaus

Dan in combisteamer 120°c bakken met 20 % vocht 1uur

Afkoelen en bestrooien met gemalen Beemsterkaas

Dit recept komt van: keurslager Kristallen Kroon

Ingredienten

Lasagnebladen (Anco)

Kaassaus:

  • 7 l volle melk
  • 750 g witte roux
  • 2,3kg gemalen Beemsterkaas
  • Pezo

Tomatensaus:

  • 5.3kg gehakt
  • 4kg spaghetti saus rejo
  • 3.5kg tomatensaus “finnese” K
  • 100 gr gemodificeerd zetmeel met beetje water oplossen