Lentepasta

Bereiding

  • Snijd de kipfilet in fijne reepjes en meng ze met het knoflookpeper.
  • Bak ze in een pan bijna gaar.
  • Doe de groentemengeling in de pan en bak ze beetgaar.
  • Kook de spirelli in gezouten water beetgaar en spoel ze af onder koud water.
  • Meng het gebakken vlees met de groentjes onder de spirelli en voeg de tomatensaus er aan toe.
  • Breng de saus verder op smaak met peper en zout.
  • Presenteer in een mooie schaal in de toonbank.

Ingredienten

  • 500 g kipfilet
  • 500 g ongekookte spirelli
  • 2 liter tomatensaus Finesse (Raps) 
  • 300 g wortelen in julienne gesneden
  • 300 g erwtjes
  • 300 g paprikablokjes gemengd
  • 1 courgette in blokjes
  • 1 lepel knoflookpeper (Raps)
  • peper en zout