Minestronesoep finesse

Bereiding

  1. Meng de KIPPENBOUILLON met het water.
  2. De ratatouille groentenmix kort en hevig aanstoven.
  3. Blussen met de kippenbouillon.
  4. Voeg de KEURSLAGERS TOMATENSAUS FINESSE toe en laat even meekoken.
  5. Voeg de pasta erbij en laat deze meekoken totdat deze gaar is.
  6. Voeg de bloemkool- en broccoliroosjes toe en laat meekoken tot deze beetgaar zijn.
  7. Voeg de balletjes toe.
  8. Kruid af naar smaak met ZWARTE PEPER GEMALEN en zout.
  9. Werk af met een scheutje room

Dit recept komt van: firma Raps

Ingredienten

  • 2 L         Water
  • 1 L         KEURSLAGERS TOMATENSAUS FINESSE (1090374)
  • 1000 g  Ratatouille groenten mix
  • 500 g     Kleine broccoli- en bloemkoolroosjes
  • 500 g     Gehaktballetjes gekookt
  • 200 g     Pasta gedroogd
  • 40 g       KIPPENBOUILLON (1000915)
  • 8 g         KNOFLOOKPEPER SVS (1000545)
  •                PEPER ZWART GEMALEN (1000842)
  •                Keukenzout