Paella

Bereiding

  • Meng de RIJST NATUUR met het water en de PAELLAMIX en doe in een KOOKZAK 400x600. Gaar deze op 95°C gedurende 1u.
  • Kruid de zeevruchten met VISKRUIDEN MET ZOUT en bak ze in de pan.
  • Kruid de scampi met KNOFLOOKPEPER en bak ze in de pan.
  • Bak de vongole af tot ze open zijn en gaar de witte visfilet.
  • Meng de rijst met verschillende vissoorten, voeg de kippenvleugels toe en garneer met de puntpaprika en de erwtjes.

Dit recept komt van: firma

Ingredienten

  • 300 g plantaardige olie
  • 2 l water (2 l/kg rijst)
  • 500 g erwtjes
  • 1 kg kippenvleugels (gekruid en voorgegaard)
  • 1 zoete rode puntpaprika
  • 1 kg VANNAMEI SCAMPI GEPELD 16/20 “ELITE” (diepvries) 
  • 1 kg PUULS SEAFOOD MIX AAA (diepvries) 
  • 1 kg VONGOLE 90/110kg (vers) 
  • 500 g VICTORIABAARSFILET 6/1000g (vers) 
    OF 500 g VICTORIABAARSHAAS 20x110g vacuum (diepvries) 

 

  • 1 kg rijst natuur 
  • 300g/kg paella mix 

viskruiden met zout
knoflookpeper 

  • 1 st kookzakken 400x600