Keurslager Ledenplatform
Updates
Nieuws
Events
Updates wetgeving
Ledenblad
Jobs
Documenten
Autocontrole
Presentaties
Handige tools
Foto's
PDF Documenten
Recepten
Marketing & acties
Foto's
Video's
Social media
Acties
Webshop
Nieuwe prikkers
Drukwerk
Prikkers & clip-ons
Bestek
Prijskaartjes & hoesjes
Toonbankkaarten
Lekker idee
Gadgets
Keurslageremblemen
Aankleding winkel & toebehoren
Stempels
Stickers
Thermometers
Clickkaders
Leaflets
Vaktechnisch & toebehoren
Alle producten
Aanmelden
Updates
Nieuws
Events
Updates wetgeving
Ledenblad
Jobs
Documenten
Autocontrole
Presentaties
Handige tools
Foto's
PDF Documenten
Recepten
Marketing & acties
Foto's
Video's
Social media
Acties
Webshop
Nieuwe prikkers
Drukwerk
Prikkers & clip-ons
Bestek
Prijskaartjes & hoesjes
Toonbankkaarten
Lekker idee
Gadgets
Keurslageremblemen
Aankleding winkel & toebehoren
Stempels
Stickers
Thermometers
Clickkaders
Leaflets
Vaktechnisch & toebehoren
Alle producten
Visbrochette
Bereiding
Snij de victoriabaarshaas of -filet in blokjes
Marineer de visblokjes met marinade rapide martinique
Rijg de vis op een stokje tepokushi/handvat 20 cm afwisseld met een limoenpartje.
Dit recept komt van: firma
Ingredienten
limoen (in partjes)
1 kg victorianbaarshaas 20x110g vacuum (diepvries) OF 1 kg victoriabaarsfilet
100 à 140 g marinade rapide martinique
Vorige:
Gemarineerde gamba's
Volgende:
Paella