Pizzaburger

Bereiding

  • Snijd het vlees klein, maal grof door en meng er de kruiden en de hulpstoffen onder.
  • Draai vervolgens de massa door de 3-mm-plaat.
  • Meng de Marinox Florence onder het deeg en meng vervolgens de blokjes mozzarella met de vleesmassa.
  • Maak van het deeg balletjes van ongeveer 100 gram en druk met een ronde hamburgerpers tot een burger.
  • Garneer de rand van de burger met de Pestokruiden, bestrooi met mozzarellablokjes en decoreer met een half kerstomaatje.
  • Presenteer op een onderlegger of een rond alu-schaaltje.

Dit recept komt van: keurslager

Ingredienten

  • 2,5 kg rundvlees
  • 2,5 kg doorregen varkensvlees (buikspek)
  • 30 g/kg Hamburgermix Special (Raps)
  • 20 g/kg Marinox Florence zonder toegev. (Raps)
  • 5 g/kg worstfix (Raps - emulgator)
  • 5 g/kg Fresh Color (Raps - kleurstabilisator)

Garnituur: blokjes Mozzarella (type Pizza Mozarello)

Decoratie: Raps Pestokruiden