Rollade maison

Bereiding

  • Leg  bladerdeeg mooi open en laat deze ontdooien.
  • Beleg het bladerdeeg met een laagje gemengd gehakt (niet te dik), zorg ervoor dat er op het einde een stukje vrij blijft zodat u de rollade kan dichtrollen aan dit stuk.
  • Beleg dan met een laagje jonge Beemsterkaas.
  • Beleg dan met een laagje  Keurslagersham.
  • Beleg dan met een laagje verse spinazie.
  • Rol alles mooi op en bestrijk het einde met een beetje eigeel zodat het bladerdeeg aan elkaar kan kleven.
  • Bestrijk de rollade met wat eigeel en roodal voor een mooie rode kleur aan de buitenkant.
  • U kan de rollade even in de diepvries plaatsen om deze dan te portioneren in mooie schijfjes .
  • Bakwijze : 30 min op 180°C

Dit recept komt van: keurslager

Ingredienten

  • Bladerdeeg (diepvries)
  • Gemengd gehakt
  • Gekookte Keurslagersham
  • Jonge Beemster kaas
  • Spinazie