Keurslager Ledenplatform
Updates
Nieuws
Events
Updates wetgeving
Ledenblad
Jobs
Documenten
Autocontrole
Presentaties
Handige tools
Foto's
PDF Documenten
Recepten
Marketing & acties
Foto's
Video's
Social media
Acties
Webshop
Nieuwe prikkers
Drukwerk
Prikkers & clip-ons
Bestek
Prijskaartjes & hoesjes
Toonbankkaarten
Lekker idee
Gadgets
Keurslageremblemen
Aankleding winkel & toebehoren
Stempels
Stickers
Thermometers
Clickkaders
Leaflets
Vaktechnisch & toebehoren
Alle producten
Aanmelden
Updates
Nieuws
Events
Updates wetgeving
Ledenblad
Jobs
Documenten
Autocontrole
Presentaties
Handige tools
Foto's
PDF Documenten
Recepten
Marketing & acties
Foto's
Video's
Social media
Acties
Webshop
Nieuwe prikkers
Drukwerk
Prikkers & clip-ons
Bestek
Prijskaartjes & hoesjes
Toonbankkaarten
Lekker idee
Gadgets
Keurslageremblemen
Aankleding winkel & toebehoren
Stempels
Stickers
Thermometers
Clickkaders
Leaflets
Vaktechnisch & toebehoren
Alle producten
Penne del sol
Bereiding
Kook de penne in ruim kokend water en spoel koud
Bak de champignons in olijfolie
Meng alle ingrediënten en werk af met de pijnboompitjes (geroosterd)
Dit recept komt van: firma Verstegen
Ingredienten
(voor 4 kg salade)
1 kg penne
300 g zongedroogde tomaat
1 kg kastanjechampignons
½ kg paprika mixte
250 g appelkappertjes pijnboompitjes
Verstegen Bieslookringen Verstegen Kruidenmix Dordogne
olijfolie of olie van de tomaatjes
Vorige:
Phinweels van mediterraans varkenshaasje
Volgende:
Rollade maison