TV-BURGERTJE RUND

Bereiding

  • Vlees tussen 0°C-2°C goed mengen met de hamburgerkruiden speciaal en P-3000
  • Doormaal 1x door de 3 mm plaat.
  • Voeg de marinade toe en goed mengen.
  • Afvullen in kunstdarm kaliber 60 mm.
  • Koken op 75°C tot kern 72°C.
  • Afkoelen in ijswater. 
  • Schijven snijden van 1cm dik.
  • Broodje onderkant en bovenkant besmeren met Béarnaisesaus (Delino).
  • Runderburgertje ertussen leggen.
  • Menusuggestie: 
  • Opwarmen gedurende 30 sec. in microgolfoven op 600 W.

Dit recept komt van: kantoor

Ingredienten

  • 700 g mager rundsnijlingen R.1
  • 300 g buikspek S.4
  • 18 g  Hamburgermix Special (Raps)
  • 30 g Marinox Budapest (Raps)
  • 2 g P-3000 (Raps)
  • 1 st kunstdarm Riefol K60 (Claes)
  • 10 g Béarnaisesaus (Delino)
  • ± 30 broodjes