Fitness salade

Bereiding

  • Kook de spirelli met een snuifje zout gedurende 9 minuten tot ze beetgaar zijn.
  • Giet ze af en zet ze even onder koud stromend water.
  • Laat de spirelli uitlekken.
  • Snijd de pijpajuintjes fijn.
  • Snijd de ontpitte tomaten, de witte selder en de ananasschijfjes in blokjes.
  • Schil de komkommers, verwijder de zaadjes en snijd ze in blokjes.
  • Snijd het kippenwit in fijne reepjes.
  • Houd een kleine hoeveelheid van al deze ingrediënten over voor de garnituur.
  • Doe alles in een grote kom, voeg de salatwürze en de yoghurtdressing toe en meng alles goed dooreen.

Afwerking

  • Presenteer de Fitness-salade in een mooie kom en werk extra af met de ingrediënten die in de salade zitten.

Ingredienten

  • 400 g ongekookte spirelli
  • 250 g pijpajuintjes
  • 10 verse tomaten
  • 4 witte selderstengels
  • 4 schijven ananas
  • 2 komkommers
  • 30 g salatwürze ( Rejo)
  • 1 kg kippenwit
  • 1 kg yoghurtdressing (Delino)