Bereiding
- Kook de spirelli met een snuifje zout gedurende 9 minuten tot ze beetgaar zijn.
- Giet ze af en zet ze even onder koud stromend water.
- Laat de spirelli uitlekken.
- Snijd de pijpajuintjes fijn.
- Snijd de ontpitte tomaten, de witte selder en de ananasschijfjes in blokjes.
- Schil de komkommers, verwijder de zaadjes en snijd ze in blokjes.
- Snijd het kippenwit in fijne reepjes.
- Houd een kleine hoeveelheid van al deze ingrediënten over voor de garnituur.
- Doe alles in een grote kom, voeg de salatwürze en de yoghurtdressing toe en meng alles goed dooreen.
Afwerking
- Presenteer de Fitness-salade in een mooie kom en werk extra af met de ingrediënten die in de salade zitten.
Ingredienten
- 400 g ongekookte spirelli
- 250 g pijpajuintjes
- 10 verse tomaten
- 4 witte selderstengels
- 4 schijven ananas
- 2 komkommers
- 30 g salatwürze ( Rejo)
- 1 kg kippenwit
- 1 kg yoghurtdressing (Delino)