Involtini's met spinazie

Bereiding

  • Snijd het rundvlees in dunne lapjes, zoals voor loze vinken.
  • Laat de spinazie heel goed uitlekken.
  • Meng de spinazie, gemalen kaas, gebakken ajuin, maizena, het paneermeel en het zout goed dooreen.
  • Leg 2 lapjes rundvlees in kruisvorm op elkaar.
  • Maak een rolletje van het mengsel van 50 g en leg dit op de lapjes.
  • Vouw eerste de zijkanten van de lapjes dicht en rol dan op van onder naar boven.
  • Wrijf de rolletjes in met de marinade.

Afwerking

Leg een blaadje verse basilicum en een zongedroogd tomaatje op elke involtini en steek er een bamboo looped stokje door.

Dit recept komt van: keurslager

Ingredienten

  • rundvlees
  • 2 kg spinazie (Ardo)
  • 2 kg gemalen kaas
  • 600 g gebakken ajuin
  • 30 g zout
  • 200 g paneermeel
  • 50 g maizena
  • Marinade Chilly Willy (Raps)