Bereiding
- Snijd het kalfsvlees in kleine blokjes en laat samen met de gehaktballetjes in een lekkere bouillon garen op een zacht vuurtje.
Voor de saus
- Breng het water aan de kook en voeg er de blanke fond en de Napoletanasaus bij.
- Breng de saus aan de kook en breng ze op smaak met peper, zout, rozemarijn en knoflook.
- Voeg het kalfsvlees en de gehaktballetjes toe aan de saus en laat even opkoken.
- Laat de aardappeltjes een 5-tal minuutjes mee koken en bind, als je dat wenst, met een beetje blanke roux.
Ingredienten
- 50 g blanke fond (Knorr)
- 1 liter water
- ½ kg kalfsstoofvlees
- ½ kg gehaktballetjes
- 1 kg Napoletana (Napolina)
- 1 kg vacuümaardappeltjes
- 1 koffielepel rozemarijn (Knorr Primerba)
- blanke roux (volgens gewenste dikte van de saus)