Kalkoen Tonato met kappertjes en anjovis

Bereiding

Wrijf het kalkoenfiletgebraad in met de rosbiefkruiden en snij deze in fijne plakjes.

Voeg de tonijn, de saladesaus, de viskruiden, de zeste van limoen en het sap samen en cutter deze fijn. Kruid nog af met peper van de molen. 

Wrijf het bord in met de tonijndressing en schik er de sneetjes kalkoenfiletgebraad op.

Spuit nog enkele toefjes tonijndressing en werk af met de kappertjes, de ansjovis, de roomse kervel, de rode peperbollen en nog wat rosbiefkruiden. 

Ingredienten

  • 20 à 30 fijne sneetjes Kalkoenfiletgebraad Royal
  • Rosbiefkruiden (REJO)
  • 20 - tal kappertjes 
  • 10 Ansjovis 
  • 2 crackers 
  • Roomse kervel 
  • Rode peperbollen 

Tonijndressing

  • 125 g tonijn uit blik
  • 140 g saladesaus vis REJO
  • 3 g viskruiden Apollo 
  • Sap van 1 limoen 
  • Peper van de molen