Keurslager Ledenplatform
Updates
Nieuws
Events
Updates wetgeving
Ledenblad
Jobs
Documenten
Autocontrole
Presentaties
Handige tools
Foto's
PDF Documenten
Recepten
Marketing & acties
Foto's
Video's
Social media
Acties
Webshop
Nieuwe prikkers
Drukwerk
Prikkers & clip-ons
Bestek
Prijskaartjes & hoesjes
Toonbankkaarten
Lekker idee
Gadgets
Keurslageremblemen
Aankleding winkel & toebehoren
Stempels
Stickers
Thermometers
Clickkaders
Leaflets
Vaktechnisch & toebehoren
Alle producten
Aanmelden
Updates
Nieuws
Events
Updates wetgeving
Ledenblad
Jobs
Documenten
Autocontrole
Presentaties
Handige tools
Foto's
PDF Documenten
Recepten
Marketing & acties
Foto's
Video's
Social media
Acties
Webshop
Nieuwe prikkers
Drukwerk
Prikkers & clip-ons
Bestek
Prijskaartjes & hoesjes
Toonbankkaarten
Lekker idee
Gadgets
Keurslageremblemen
Aankleding winkel & toebehoren
Stempels
Stickers
Thermometers
Clickkaders
Leaflets
Vaktechnisch & toebehoren
Alle producten
Kipstammetje met zachte roomsaus en een stoof van quinoa
Bereiding
Warm de over voor op 180°C
Schrik de
kipstammetjes
op de bakplaat, besprenkel met wat olijfolie en bak gedurende 10 min. op 180°C
Warm de olijfolie met de sjalotten, de prei en de kruidenmix. Stoof mooi aan en gaar op laag vuur, roer er de
Maiski witte quinoa
onder
Warm de
pastasaus met room
op en werk af met extra stukjes tomaat.
Tips:
Voor de slager
: Lepel de saus met daarop de witte quinoa - stoof in een ovenbakje en schik daarop een kipstammetje. Plaats het zo vooraan in uw toog.
Tip voor de klant
: over voorverwarmen op 160°C en bakken gedurende 15 min.
Ingredienten
10 kippenstammetjes MAISKI 10814320
1,2 L pastasaus met room MAISKI 10722050
200 G tomaatbrunoise
Verse oregano blaadjes of marjolein
Voor de quinoa - stoof:
1,4 kg witte quinoa MAISKI 10551930
1 dl olijfolie
2 grote banaansjalotjes fijngehakt
400 g prei in ringen
5 g Vlaamse kruidenmix
Fijngehakte verse oregano blaadjes of marjolein
Vorige:
Kalkoen Tonato met kappertjes en anjovis
Volgende:
Verse chorizoworst