Keurslagerpapillot

Bereiding

  • Snijd de chipolata op lengte (24cm)
  • Ontzwoerd en ontdoe het gerookt spek van het kraakbeen en snijd het in fijne sneetjes.
  • Snijd de blok emmenthalerkaas op lengte 12cm en snijd dan in de lengte op snijmachine +/- 1cm dik en dan terug in de lengte +/ 1cm dik.
  • Plooi nu de chipolata in een hoefijzertje en steek daar een staafje emmenthalerkaas tussen.
  • Neem nu een sneetje gerookt spek en draai het rond het onderste gedeelte van het hoefijzertje en nogmaals een lapje langs de bovenzijde.
  • Duw nu de bovenkant in de fantasiemix.
  • Leg nu Keurslagerspapilot op een groen ovaal leggertje.
  • Presenteer dakpansgewijs op een schotel.

Dit recept komt van: keurslager

Ingredienten

  • chipolata
  • gerookt spek
  • blok emmenthalerkaas zonder gaatjes
  • fantasiemix