Keurslager Ledenplatform
Updates
Nieuws
Events
Updates wetgeving
Ledenblad
Jobs
Documenten
Autocontrole
Presentaties
Handige tools
Foto's
PDF Documenten
Recepten
Marketing & acties
Foto's
Video's
Social media
Acties
Webshop
Nieuwe prikkers
Drukwerk
Prikkers & clip-ons
Bestek
Prijskaartjes & hoesjes
Toonbankkaarten
Lekker idee
Gadgets
Keurslageremblemen
Aankleding winkel & toebehoren
Stempels
Stickers
Thermometers
Clickkaders
Leaflets
Vaktechnisch & toebehoren
Alle producten
Aanmelden
Updates
Nieuws
Events
Updates wetgeving
Ledenblad
Jobs
Documenten
Autocontrole
Presentaties
Handige tools
Foto's
PDF Documenten
Recepten
Marketing & acties
Foto's
Video's
Social media
Acties
Webshop
Nieuwe prikkers
Drukwerk
Prikkers & clip-ons
Bestek
Prijskaartjes & hoesjes
Toonbankkaarten
Lekker idee
Gadgets
Keurslageremblemen
Aankleding winkel & toebehoren
Stempels
Stickers
Thermometers
Clickkaders
Leaflets
Vaktechnisch & toebehoren
Alle producten
Tonijn pikant
Bereiding
Meng eerst de SALADESAUSVIS met de SAMOURAISAUS
Strooi e SALADEBINDERMIX op de tonijn en meng direct onder de saus
Presenteer in een schotel en garneer met de gebruikte ingrediƫnten.
Dit recept komt van: firma
Ingredienten
4 eiren (verkleind)
1 kg tonijnstukken in poch (art nr Lobster Fish: 18107)
300 g Samourai (allergenen: ei, mosterd)
200 g Saladesaus vus (allergenen: ei, mosterd)
20 g Saladebindermix
Vorige:
Keurslagerpapillot
Volgende:
Vitello tonato salade (varkensvlees)