Keurslagerspasta

Bereiding

  • Breng in een kookketel water met zout aan de kook.
  • Doe de spirelli in de kookketel en laat 15 minuten koken tot ze beetgaar zijn.
  • Giet de pasta af en laat afkoelen in koud water.
  • Snipper eerst de uien fijn .
  • Fruit de fijn gesnipperde ui in een diepe kookpot.
  • Voeg je gehakt erbij en bak aan tot het gaar is.
  • Gebruik een houten lepel of pureestamper om je gehakt fijn te krijgen.
  • Als je grotere massa maakt, kan je het gehakt ook in de steamer op een plaat garen en dan achteraf met een grote pureestamper in de mengbak fijn maken. Dit zal voor sommige sneller gaan dan in een pot.
  • Meng nu de saus onder het gehakt.
  • Neem de uitgelekte spirelli en meng deze onder pastasaus.
  • Presenteer deze in een grote schaal.

Dit recept komt van: keurslager

Allergenen

Gluten Eieren Melk (inclusief lactose)

Ingredienten

  • 1,5 kg ongekookte spirelli (Knorr)
  • 4 kg  gehakt
  • gehaktkruiden (Rejo)
  • 4 l Keurslager-tomatensaus Finesse (Raps)
  • 4 dikke uien
  • boter