Lentevink

Bereiding

  1. Snij het mignonettegebraad in lapjes voor vinken.
  2. Leg de lapjes open.
  3. Leg er een schijfje choronboter op.
  4. Neem een bolletje hamburgerdeeg van +/- 50 g en leg het op de boter.
  5. Leg hierop een schijfje champignon en artisjokbodem.
  6. Rol het op zoals een blinde vink
  7. Leg bovenop de vink een schijfje artisjokbodem, schijfje champignon en een drietal blaadjes dragon en bind de vink mooi op.

  8. Presenteer op een lange schaal in de toonbank.

Dit recept komt van: kantoor

Ingredienten

Choronboter

  • 1kg boter,300 g gepelde tomaten in fijne stukjes, 75 g gehakte dragon, 5 eetlepels tomatenpuree, 50 g gehakte peterselie, 60 g stoofvleeskruiden, 20 g goulaschkruiden , 20 kipkruiden.
  • Alles goed mengen in de keukenrobot en rolletjes maken in plastiekfolie.
  • Terug laten opstijven en achteraf kan je schijfjes snijden.
    Lentevink
  • Mignonettegebraad
  • Choronboter
  • Hamburgerdeeg
  • Champignon in schijfjes gesneden
  • Artisjokbodem in schijfjes gesneden
  • Verse dragonblaadjes