Vol-au-vent

Bereiding

  1. Roux: 2 kg boter, 1,5 kg herokamine Blanc (Rejo), 1 kg bloem.
  2. Vol-au-vent: Breng het water en de melk aan de kook en voeg er de bouillon bij.
  3. Als het water en de melk koken, voeg je er de room en peper bij.
  4. Wanneer ook dit weer kookt voeg je er de roux bij.
  5. Goed roeren en even laten doorkoken.
  6. Vervolgens de kip, de champignons en de balletjes toevoegen.
  7. Allergenen: gluten - ei - melk (lactose) – mosterd

Dit recept komt van: keurslager Keurslager Tamara

Ingredienten

  • 1050 g roux
  • 3 l water
  • 1 l melk
  • 1 l room
  • 60 g kippenbouillon
  • een snuifje peper
  • 3,8 kg kip
  • 1 kg champignons
  • 1 kg gehaktballetjes