Wildstoverij

Bereiding

  • Stoof de wildragout aan in een braadpan en kruid met peper en zout.
  • Zet de stoverij samen met de wildfond en een liter water op in eengrote pot.
  • Voeg t_ m, laurier en aalbessenconfituur toe.
  • Laat het geheel 45 minuten op een zacht vuurtje stoven met het deksel op de pot.
  • Stoof intussen het fijngesneden witloof en zilveruitjes aan in olijfolie.
  • Voeg het witloof en de zilveruitjes na 45 minuten aan de stoverij toeen laat nog een half uur op een zacht vuurtje stoven.

Ingredienten

  • 3 kg wildragout
  • olijfolie
  • peper en zout
  • wildfond
  • 11 water
  • tijm en laurier
  • 250 g aalbessenconfituur
  • 1,5 kg fijngesneden witloof
  • 400 g zilveruitjes
  • bruine roux (Knorr)
  • 400 g veenbessenconfituur